My Loved Ones

Velkommen til “ My Loved Ones”

Siden jeg tog beslutningen om at åbne My Hair-Love har min mission været at have mit hjerte med i alt det jeg laver, tilbyder og sælger. Alle de produkter jeg beskriver på siden her, er plukket ud af mit eget liv, og det jeg elsker allermest, og det glæder mig at kunne dele dem med jer <3

TUTTILOVE

Øjenpuderne

Bjergkrystal og Lavendel

Healing • Lys • Energi

Er god til dig der ønsker energi, klarhed og overblik. Hvis du i løbet af en dag har brug for et lille hvil for at samle tankerne og få energi til at fortsætter dagen vil du blive glad for denne pose. Sammen med lavendel vil du opleve afslapning og fornyet energi. 

Ametyst og Lavendel 

Ro • balance • Fordybelse

En god pose at bruge hvis du oplever søvnløshed eller tankemylder. Lavendel virker beroligende og vil og hjælpe til til at finde en dyb ro. Hvis du er stresset eller lider af migræne er denne pose også et godt valg til dig. 

Rosenkvarts og Rosenknopsblade

Blid Kærlighed • Tryghed • selvtillid 

En selvkærlig pose der vil hjælpe dig med at opløse de negative energier og rense og erstatte dem med Kærlighed. God ved graviditet, fødsel og nyfødte.

Min Loved one fordi:

For mig er det vigtigt at kunne tjekke ind med mig selv og lukke alt støj og hverdagsliv ude for et øjeblik. Med en tuttipose over øjnene “slukkes“ vores synssans og det bliver nemmere for mig at vende blikket indad og mærke hvordan jeg har det inden i. I posen er der en krystal som kan lægges på det tredje øje – vores intuition  (lige over næsen, mellem bryn), dette gør at posen har tyngde, hvilket giver mig en groundende og jordnær fornemmelse. Duften af lavendel og rose gør det til en sanselig og beroligende oplevelse for mig, og jeg bruger den derfor både på mig selv og på mine børn, når der er behov for ro og afstresning. EN VARM, VARM anbefaling fra mig <3

Tuttiloves ord: 

En Tutti pose er lavet til dig der ønsker støtte til ro, kærlighed, tryghed, balance, healing, hvis du er stresset eller føler dig energiforladt.Du kan bruge din Tutti pose som en øjenpose når du skal meditere eller slappe af. En blid tyngdepose til øjnene.Fantastisk at bruge til hovedpine og migræne eller når du ellers har brug for at lukke verden ude og tune ind i dig selv. 
Du kan varme posen kort i mikroovnen og bruge den som en lille varme pude, på et ømt underliv eller en øm nakke.
Poser med Lavendel er gode at sove med hvis du har svært ved at finde ro.
Poserne er syet i liberty stof som er 100% bomuld, men den fineste kvalitet og føles meget som silke. De er fyldt med hørfrø og lavendel eller rosenknopblade som begge dufter helt vidunderligt. Derudover er der en nøje udvalgt krystal i hver pose der kan hjælpe og støtte dig der hvor du har behov.Jeg håber din Tutti pose vil bringe dig fordybelse og tid til dig selv.

BOGEN MOD


Min Loved one fordi:

Bogen MOD har været en af de vigtigste bøger i min selvudviklings proces, so far… Jeg arbejder stadig på det 🙂 Netop som jeg troede at jeg ALTID var den mest autentiske udgave af mig selv, blev jeg opmærksom på hvor mage gange, og i hvor mange situationer, jeg egentlig gik på kompromis med mig selv og den jeg er, for at “passe ind” og i sidste ende være vellidt og elsket. Det kræver meget MOD at leve fuldt ud fra sin essens og sit hjerte, og stå stærkt i sig selv og sine værdier, men med denne bog kom jeg et skridt nærmere og jeg drømmer om at alle ville læse Kisser Paludans bog og tage den ind i hjertet <3
Forfatterens ord :Mange af os går rundt og prøver at være noget vi ikke er, enten fordi vi ikke har modet til at vise omverdenen, hvem vi er, eller fordi vi måske ikke tror nok på os selv. Med “Mod til at være dig” får du fornyet mod på at finde vejen ind til dig selv.

INNERSENSE


Min loved one fordi:

For første gang, i min ind til videre 14 årige lange karriere som frisør , er jeg stødt på en produktserie som resonerer dybt i mig på flere planer. Først og fremmest er hele serien Innersense, i takt med den grønne og bæredygtige linje som jeg går stærkt ind for, godkendt til “grøn salon”. Alle deres produkter indeholder naturlige, eksklusive og unikke ingredienser, som både dufter dejligt og virkelig gør en forskel for håret. Dernæst elsker jeg deres (Innersense) mission om at leve ud fra vores essens og sansninger. Innersense er udviklet med hjertet og ærer moder jord.Sidst men ikke mindst elsker jeg hvordan alle produkter har et lille “livs citat” på bagsiden – det minder mig om at vi alle er forbundet og en del af noget større.

Producentens ord:

CLEAN. PURE. BEAUTIFUL… DET ER IKKE BARE DET VI GØR. DET ER HVEM VI ER.

Innersense Organic Beauty er en kærlighedshistorie, der startede mellem to erfarne branchefolk, der mødtes og delte deres passion for hårpleje, skønhedsprodukter og livet. Dette er vores historie.Vores drøm har hele tiden været at skabe noget større end os selv. Større end Joannes karriere som stylist og kunstner; større end Gregs årelange karriere indenfor “big beauty”, hvor hans passion for produktudvikling og ingredienser blev født. Vores erfaring med konventionelle skønhedsprodukter, bag facaden var med andre ord de frø, der skulle danne grundlaget for virksomhedens vækst. Personligt, professionelt og følelsesmæssigt.

LIVETS SKOLE GIVER DE STØRSTE GAVER.

Denne kærlighedshistorie er også en historie om familie. Vores brand opstod nemlig via vores familie. Morgan, vores førstefødte datter, var 22 måneder gammel, da hun blev diagnosticeret med en sjælden genetisk lidelse, Williams Syndrome. Som unge forældre kæmpede vi med ikke altid at vide, hvad vi skulle gøre, eller hvor vi skulle lede efter svar. Vi følte os magtesløse og bange. Vi ønskede selvsagt at opdrage vores datter i et sundt, ansvarligt og kærligt miljø, men på de mørkeste dage med usikkerhed, kæmpede vi for at finde alt dette i os selv. Det var et enkelt råd fra vores åndelige rådgiver vi holdt mest fast ved. Hans ord førte os i sidste ende ud af mørket: ”Stol på din indre sans.” (Trust your inner sense)

STOL PÅ DIN INDRE SANS.

Selvom det faktum, at vi kan lytte til vores indre sanser, er unikt for vi mennesker, er det universelt. Vi kæmper alle med at finde vores egne veje, men når vi tackler vores udfordringer og ser dem som sten på vejen gennem livets skole, når vi accepterer dem og når vi stoler på den indre visdom, så finder vi vej til et liv fyldt med gaver, der rækker langt udover fantasien. Denne oplevelse blev en katalysator for os, og vi satte os for at skabe et liv, der tager udgangspunkt i mindfulness og det at have et overordnet formål med livet. Via vores rolle indenfor skønhedsindustrien deler vi nu de erfaringer, som vi har lært, med resten af verden.

Innersense Organic Beauty er et firma dedikeret til renhed, ro i sindet og en daglig rutine med selvpleje. Vores mission er at styrke, informere og inspirere til skønhed og velvære og hjælpe vores kunder med at træffe sundere, renere valg, der er i overensstemmelse med deres personlige værdier.

Morgans fødsel, og sidenhen hendes bror, Max, to år senere, var velsignelser på så mange måder: De var det sollys, som vores frø havde brug for, for at trives. Et budskab fra universet: Det er tid til at geare ned og leve så enkelt, sundt og rent som muligt.

Kærligst
Greg & Joanne

Læs mere om Innersense her : https://www.planorganic.dk/maerker/innersense/

EVOLVE HUDPLEJE


Min loved one fordi:

Siden jeg stødte ind i Evolve har jeg svoret til deres hudpleje produkter. Jeg elsker at man tydeligt kan se indholdet og hvor mange procent rent og økologisk hver enkelt produkt er. Jeg nyder at vide at jeg nærer min hud på en ren og miljøvenlig måde, og jeg vil elske at dele disse produkter med jer.TIP. Jeg er KÆMPE fan af deres Hyaluronic serum og eye complex – disse produkter kan redde min dag <3

Producentens ord

Jeg mener det er på tide at skønhedsbranchen videreudvikler sig. Verdenssamfundet er langt om længe ved at indse, at valget af naturlige ingredienser er bedre for os og vores klode. Jeg ved med sikkerhed, at når produkterne er sammensat rigtigt, så er naturlige og økologiske hudplejeprodukter lige så effektive som de konventionelle – og ofte syntetiske – alternativer.-Sammen med mit lille team designer og producerer jeg hvert produkt omhyggeligt, ved hjælp af godt gammeldags håndarbejde, i vores lille værksted i Hertfordshire, England. Dette sikrer friskheden i de dyrebare antioxidanter, i de naturlige olier, fedtstoffer og ekstrakter.Mit mål er at du oplever en daglig glæde ved at bruge vores produkter, med deres forfriskende dufte, lækre konsistens og frem for alt effektive resultater.
xx
Laura

OLAPLEX

Producentens ord

For dig som forbruger kan beskrivelsen måske ikke være tydelig, så vi vil gerne forklare det lidt lettere: Når Olaplex kommes i håret, linkes hårets vigtigste bindinger sammen, og det gør at håret bliver stærkere og sundere. Man kan sammenligne dette med et edderkoppespind. Et multi-wire netværk er meget stærkere end et enkeltledende netværk. Olaplex hjælper håret med at skabe flere “tråde”. Olaplex flytter grænserne for hvad der er muligt at gøre med et hår uden at skade hårets kvalitet. Olaplex er et fantastisk værktøj til frisøren, men der er stadig begrænsninger på, hvad man kan udsætte er hår for. Frisøren er ekspert i dette og er den der kan foretage en individuel vurdering af, hvad der er muligt med hensyn til store farveændringer.
Min loved one fordi :Nogle gange tænker jeg… “ Hvad gjorde jeg før Olaplex? “ . Olaplex giver mig mulighed for at lave farvebehandlinger og resultater som før ikke var muligt. Idag kan jeg sende kunder ud af døren med et sundere og stærkere hår, end da de trådte ind af døren. 

Olaplex er et patenteret molekyle, som kan genopbygge håret med 99,9%. Olaplex trænger dybt ind i håret og linker de brudte svovlbroer, som brydes under farvning, lysning og almindelig dagligdags slitage. 

Jeg vil af hele hjertet anbefale jer ALLE at benytte Olaplex i jeres farvebehandling og eller en “STAND ALONE “ behandling i forbindelse med jeres klipning. Det er HAIR LOVE .