My Loved Ones

Velkommen til “ My Loved Ones”

Siden jeg tog beslutningen om at åbne My Hair-Love har min mission været at have mit hjerte med i alt det jeg laver, tilbyder og sælger. Alle de produkter jeg beskriver på siden her, er plukket ud af mit eget liv, og det jeg elsker allermest, og det glæder mig at kunne dele dem med jer <3

TUTTILOVE

Øjenpuderne

Bjergkrystal og Lavendel

Healing • Lys • Energi

Er god til dig der ønsker energi, klarhed og overblik. Hvis du i løbet af en dag har brug for et lille hvil for at samle tankerne og få energi til at fortsætter dagen vil du blive glad for denne pose. Sammen med lavendel vil du opleve afslapning og fornyet energi. 

Ametyst og Lavendel 

Ro • balance • Fordybelse

En god pose at bruge hvis du oplever søvnløshed eller tankemylder. Lavendel virker beroligende og vil og hjælpe til til at finde en dyb ro. Hvis du er stresset eller lider af migræne er denne pose også et godt valg til dig. 

Rosenkvarts og Rosenknopsblade

Blid Kærlighed • Tryghed • selvtillid 

En selvkærlig pose der vil hjælpe dig med at opløse de negative energier og rense og erstatte dem med Kærlighed. God ved graviditet, fødsel og nyfødte.

Min Loved one fordi:

For mig er det vigtigt at kunne tjekke ind med mig selv og lukke alt støj og hverdagsliv ude for et øjeblik. Med en tuttipose over øjnene “slukkes“ vores synssans og det bliver nemmere for mig at vende blikket indad og mærke hvordan jeg har det inden i. I posen er der en krystal som kan lægges på det tredje øje – vores intuition  (lige over næsen, mellem bryn), dette gør at posen har tyngde, hvilket giver mig en groundende og jordnær fornemmelse. Duften af lavendel og rose gør det til en sanselig og beroligende oplevelse for mig, og jeg bruger den derfor både på mig selv og på mine børn, når der er behov for ro og afstresning. EN VARM, VARM anbefaling fra mig <3

Tuttiloves ord: 

En Tutti pose er lavet til dig der ønsker støtte til ro, kærlighed, tryghed, balance, healing, hvis du er stresset eller føler dig energiforladt.Du kan bruge din Tutti pose som en øjenpose når du skal meditere eller slappe af. En blid tyngdepose til øjnene.Fantastisk at bruge til hovedpine og migræne eller når du ellers har brug for at lukke verden ude og tune ind i dig selv. 
Du kan varme posen kort i mikroovnen og bruge den som en lille varme pude, på et ømt underliv eller en øm nakke.
Poser med Lavendel er gode at sove med hvis du har svært ved at finde ro.
Poserne er syet i liberty stof som er 100% bomuld, men den fineste kvalitet og føles meget som silke. De er fyldt med hørfrø og lavendel eller rosenknopblade som begge dufter helt vidunderligt. Derudover er der en nøje udvalgt krystal i hver pose der kan hjælpe og støtte dig der hvor du har behov.Jeg håber din Tutti pose vil bringe dig fordybelse og tid til dig selv.


INNERSENSE


Min loved one fordi:

For første gang, i min ind til videre 14 årige lange karriere som frisør , er jeg stødt på en produktserie som resonerer dybt i mig på flere planer. Først og fremmest er hele serien Innersense, i takt med den grønne og bæredygtige linje som jeg går stærkt ind for, godkendt til “grøn salon”. Alle deres produkter indeholder naturlige, eksklusive og unikke ingredienser, som både dufter dejligt og virkelig gør en forskel for håret. Dernæst elsker jeg deres (Innersense) mission om at leve ud fra vores essens og sansninger. Innersense er udviklet med hjertet og ærer moder jord.Sidst men ikke mindst elsker jeg hvordan alle produkter har et lille “livs citat” på bagsiden – det minder mig om at vi alle er forbundet og en del af noget større.

Producentens ord:

CLEAN. PURE. BEAUTIFUL… DET ER IKKE BARE DET VI GØR. DET ER HVEM VI ER.

Innersense Organic Beauty er en kærlighedshistorie, der startede mellem to erfarne branchefolk, der mødtes og delte deres passion for hårpleje, skønhedsprodukter og livet. Dette er vores historie.Vores drøm har hele tiden været at skabe noget større end os selv. Større end Joannes karriere som stylist og kunstner; større end Gregs årelange karriere indenfor “big beauty”, hvor hans passion for produktudvikling og ingredienser blev født. Vores erfaring med konventionelle skønhedsprodukter, bag facaden var med andre ord de frø, der skulle danne grundlaget for virksomhedens vækst. Personligt, professionelt og følelsesmæssigt.

LIVETS SKOLE GIVER DE STØRSTE GAVER.

Denne kærlighedshistorie er også en historie om familie. Vores brand opstod nemlig via vores familie. Morgan, vores førstefødte datter, var 22 måneder gammel, da hun blev diagnosticeret med en sjælden genetisk lidelse, Williams Syndrome. Som unge forældre kæmpede vi med ikke altid at vide, hvad vi skulle gøre, eller hvor vi skulle lede efter svar. Vi følte os magtesløse og bange. Vi ønskede selvsagt at opdrage vores datter i et sundt, ansvarligt og kærligt miljø, men på de mørkeste dage med usikkerhed, kæmpede vi for at finde alt dette i os selv. Det var et enkelt råd fra vores åndelige rådgiver vi holdt mest fast ved. Hans ord førte os i sidste ende ud af mørket: ”Stol på din indre sans.” (Trust your inner sense)

STOL PÅ DIN INDRE SANS.

Selvom det faktum, at vi kan lytte til vores indre sanser, er unikt for vi mennesker, er det universelt. Vi kæmper alle med at finde vores egne veje, men når vi tackler vores udfordringer og ser dem som sten på vejen gennem livets skole, når vi accepterer dem og når vi stoler på den indre visdom, så finder vi vej til et liv fyldt med gaver, der rækker langt udover fantasien. Denne oplevelse blev en katalysator for os, og vi satte os for at skabe et liv, der tager udgangspunkt i mindfulness og det at have et overordnet formål med livet. Via vores rolle indenfor skønhedsindustrien deler vi nu de erfaringer, som vi har lært, med resten af verden.

Innersense Organic Beauty er et firma dedikeret til renhed, ro i sindet og en daglig rutine med selvpleje. Vores mission er at styrke, informere og inspirere til skønhed og velvære og hjælpe vores kunder med at træffe sundere, renere valg, der er i overensstemmelse med deres personlige værdier.

Morgans fødsel, og sidenhen hendes bror, Max, to år senere, var velsignelser på så mange måder: De var det sollys, som vores frø havde brug for, for at trives. Et budskab fra universet: Det er tid til at geare ned og leve så enkelt, sundt og rent som muligt.

Kærligst
Greg & Joanne

Læs mere om Innersense her : https://www.planorganic.dk/maerker/innersense/

EVOLVE HUDPLEJE


Min loved one fordi:

Siden jeg stødte ind i Evolve har jeg svoret til deres hudpleje produkter. Jeg elsker at man tydeligt kan se indholdet og hvor mange procent rent og økologisk hver enkelt produkt er. Jeg nyder at vide at jeg nærer min hud på en ren og miljøvenlig måde, og jeg vil elske at dele disse produkter med jer.TIP. Jeg er KÆMPE fan af deres Hyaluronic serum og eye complex – disse produkter kan redde min dag <3

Producentens ord

Jeg mener det er på tide at skønhedsbranchen videreudvikler sig. Verdenssamfundet er langt om længe ved at indse, at valget af naturlige ingredienser er bedre for os og vores klode. Jeg ved med sikkerhed, at når produkterne er sammensat rigtigt, så er naturlige og økologiske hudplejeprodukter lige så effektive som de konventionelle – og ofte syntetiske – alternativer.-Sammen med mit lille team designer og producerer jeg hvert produkt omhyggeligt, ved hjælp af godt gammeldags håndarbejde, i vores lille værksted i Hertfordshire, England. Dette sikrer friskheden i de dyrebare antioxidanter, i de naturlige olier, fedtstoffer og ekstrakter.Mit mål er at du oplever en daglig glæde ved at bruge vores produkter, med deres forfriskende dufte, lækre konsistens og frem for alt effektive resultater.
xx
Laura

OLAPLEX

Producentens ord

For dig som forbruger kan beskrivelsen måske ikke være tydelig, så vi vil gerne forklare det lidt lettere: Når Olaplex kommes i håret, linkes hårets vigtigste bindinger sammen, og det gør at håret bliver stærkere og sundere. Man kan sammenligne dette med et edderkoppespind. Et multi-wire netværk er meget stærkere end et enkeltledende netværk. Olaplex hjælper håret med at skabe flere “tråde”. Olaplex flytter grænserne for hvad der er muligt at gøre med et hår uden at skade hårets kvalitet. Olaplex er et fantastisk værktøj til frisøren, men der er stadig begrænsninger på, hvad man kan udsætte er hår for. Frisøren er ekspert i dette og er den der kan foretage en individuel vurdering af, hvad der er muligt med hensyn til store farveændringer.
Min loved one fordi :Nogle gange tænker jeg… “ Hvad gjorde jeg før Olaplex? “ . Olaplex giver mig mulighed for at lave farvebehandlinger og resultater som før ikke var muligt. Idag kan jeg sende kunder ud af døren med et sundere og stærkere hår, end da de trådte ind af døren. 

Olaplex er et patenteret molekyle, som kan genopbygge håret med 99,9%. Olaplex trænger dybt ind i håret og linker de brudte svovlbroer, som brydes under farvning, lysning og almindelig dagligdags slitage. 

Jeg vil af hele hjertet anbefale jer ALLE at benytte Olaplex i jeres farvebehandling og eller en “STAND ALONE “ behandling i forbindelse med jeres klipning. Det er HAIR LOVE .

ROUTINE

Min loved one fordi:

En dag kom der er ny kunde ind af døren i butikken. Hun duftede helt vidunderligt, og jeg måtte spørge hende hvad hun duftede af. Tilfældigvis havde hun den lille “parfume” krukke med i tasken. Dér blev jeg solgt til ROUTINE. En lille glas krukke fyldt med duft, baseret på bl.a. æteriske olier og bivoks. Routine stammer fra Canada og er godkendt til det danske marked samt gennemtestet af Oxford Biosciences ltd.

Ud over parfumerne består Routine af deodoranter, krops/ansigts olier , lotions og hårpleje. Specielt deodoranterne fangede mig, da jeg længe har ledt efter en deodorant som rent faktisk virkede og var fri for div. sundhedsskadelige ingredienser. Deodoranterne er lavet af ler og æteriske olier og de holder en HEL dag. Man påfører dem med fingrene og på den måde får man også masseret lymferne i armhulerne. Jeg ELSKER dem og jeg er vild med at jeg nu kan dele min oplevelse med jer. <3

Producentens ord:

Svigerinderne Neige og Pippa ledte i årevis efter en deodorant der både kunne være EFFEKTIV, REN OG STYLISH. Det endte med at de selv skabte en deodorant, der kunne klare udfordringerne og deres krav. Og fordi de syntes at lymfe, planeten og dens indbyggere (dig) er super vigtige, besluttede de sig for at dele deres kreation med alle og startede Routine – We believe armpits are lovely and deserve the best, just like every other inch of our flesh covered selves.

Siden 2011 har de skabt cremedeodoranter til alle, fra foden af Rocky Mountains – Calgary, Canada. Med udgangspunkt i et bredt duftunivers, har de efterhånden udvidet sortimentet til også at indeholde blandt andet olier, cremer, sæbe, shampoo & conditioner. Deres filosofi er at tilbyde lækre, naturlige produkter til personlig pleje, der komplimenterer dine feromoner. Så du dufter af dig, bare bedre! At producere med omtanke for miljøet i alle aspekter og ikke mindst, at få sjov og glæde med ind på badeværelset.

Smell how you want.

Smell how you feel.

SMELL IN COLOUR.

 
ONLY CLEAN IN YOUR ROUTINE. Routine bruger kun de allerbedste kvalitets-ingredienser. Økologiske, hvor muligt. Her er en liste over hovedingredienserne, som du kan finde i produkterne. Så du præcist ved hvad du kommer på din hud.

Kaolin Ler | Calendula | Kakaosmør | Sheasmør | Hybenolie | Havtornolie| Essentielle Olier | Kokosolie | Bivoks | Præbiotika | Aktivt Kul | Magnesium | Sortkommenolie | Arganolie | Myrra | Boswellia | Rose | Neroli | Hindbærkerneolie | Tonkabønne | Kardemommeolie | Rosalinaolie | Jojobaolie | e-vitamin | Broget Salvie | Vetiverolie | Patchouli | Orrisolie

Organethic Pure Care Vores Filosofi

En serie af hår- og kropsplejeprodukter med nøje tilpassede sammensætninger, der er baseret på de fineste planteudtræk. En ganske enkel måde at tage vare på sig selv med simple og bevidste daglige rutiner.  

Hele konceptet er baseret på et anderledes kriterie om at komme forskellige, men specifikke, ubalancer i kroppen til livs. Hvert produkt er sammensat efter naturens præmisser og indeholder æteriske olier med nyttige fordele. Rene essenser, der renser, genopbygger og fugter huden og håret udelukkende ved hjælp af naturlige ingredienser, der alle er udvalgt på grund af deres veldokumenterede virkning.  

Organethic Pure Care er resultatet af avanceret forskning og innovativ teknologi. Hvert eneste produkt i serien er sammensat nøjagtigt, så de forskellige ingredienser udnyttes allerbedst. Alle planter og urter er høstet efter traditionelle metoder og det er kun muligt at bevare planternes unikke egenskaber, farver og aromaer ved at holde produktionen helt fri for kemiske tilsætningsstoffer – hele vejen igennem.  

Afhængig af sæson og planternes livscyklus kan produkterne i serien afvige lidt i farve og duft. Det skyldes netop, at vi kun anvender 100% naturlige ingredienser.   

Jeg bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse.  Læs mere HER